torsdag 25 februari 2010

55.

Fina Felicia skrev och frågade om jag kunde göra ett litet boktips. Det tycker jag var ett himla bra förslag. Jag har tipsat om böcker här och här tidigare. Egentligen vill jag tipsa om alla fem böcker som jag köpte förra veckan, men ikväll så börjar vi med denna:


Jag vet inte om jag behöver förklara vad den handlar om, titeln förklarar nog bättre själv. Jag gråter hejdlöst på sida 12 och jag slutar nog aldrig.


Jag vill att alla ska läsa den här boken.

8 kommentarer:

 1. åh jag älskar den här boken.
  men lånade ut den till en vän som inte längre är en vän och vet inte om jag får tillbaka den.
  övervägde att köpa en ny på rean idag..
  bara titeln gör så man fastnar.

  SvaraRadera
 2. ps. har du någon aning om vart man kan köpa fannys hemliga mening med livet? på senaste tiden har jag slukat johanna nilssons böcker, och ska precis klicka hem den sista jag inte läst. förutom den med fanny, för jag hittar den inte någonstans. den kanske har gått ut?
  gah, jag vill så gärna läsa den!

  SvaraRadera
 3. åh, vill! måste rusa till biblioteket och låna!

  SvaraRadera
 4. Jag tänkte låna den när jag var på biblioteket förra veckan. Men jag orkade inte gråta och jag visste att jag skulle göra det om jag läste den så jag struntade i det. Någon gång ska jag läsa den.

  SvaraRadera
 5. Jag. Måste. Läsa. Den. NU.

  SvaraRadera
 6. Svar: Jag önskar så himla gärna att jag kände dig också. En sån som dig hade jag behövt prata med ibland, sena nätter över en kopp te.

  SvaraRadera
 7. Den verkar himlans bra! Måste läsa den.

  SvaraRadera
 8. felicia: Åh visst är den fantastisk! Och vilken himla konstig vän! Jag förstår att du överväger att köpa en ny, det är liksom en sån bok som behöver finnas redo i bokhyllan.

  Jag har försökt leta runt på internet också men jag förstår inte heller var man kan få tag i fannys hemliga mening med livet. Den kanske inte säljs längre. Det känns dock konstigt. Har du kollat med stadsbiblioteket i din stad? Kanske finns den där.

  somettbrevutanslut: Åh, det tycker jag att du ska göra!

  Evelina:Det tycker jag verkligen att du ska göra.

  Sofia: Ja. Ja. Ja!

  Josefine: Åh, precis så!

  Julia: Ja, åh, gör det!

  SvaraRadera