tisdag 16 februari 2010

51.

- Jag förstår inte hur man ska våga lita på människor för man vet ju aldrig säkert om det någon säger verkligen är sant eller inte, sa jag när vi låg nära under samma täcke.
- Nej, det är sant sa han.

Senare sa han: "jag vet inte hur jag ska kunna sluta kyssa dig". Morgonen därpå innan han rusade sa han att jag var skyldig honom en frukost. Jag sa hejdå och han sa vi ses.

Sen tänkte jag på vad vi kanske skulle prata om nästa gång vi låg under täcket. Kanske skulle jag berätta att jag är väldigt blåögd och alldeles för naiv och lättlurad för mitt eget bästa. Kanske skulle jag säga att det är dumt för man faller så hårt varje gång. Men det blev ingen nästa gång. För ett vi ses betyder inte samma sak för honom som det gör för mig. Kanske borde jag förstått det.

11 kommentarer:

 1. Jag blir så arg!
  Någon gång bestämde jag mig för att våga mera för att kanske kunna vinna men man blir mer och mer när man bara faller hårdare för varje gång... Det känns som att man snart slutar våga helt och hållet.
  Hoppas han förstår vilket misstag han gjort!

  SvaraRadera
 2. Det verkar aldrig betyda samma sak för honom som det gör för mig. För honom handlar det mest om att "vi ses om vi har tid, annars löser det sig säkert ändå" och sen går det över en månad innan jag hör av honom igen och efter den månaden ringer han en kväll och säger att han saknar mig. Borde inte killar dela med sig lite mer av vad de känner och tänker? Borde inte vi tjejer också göra det? Vi har alldeles för mycket värdighet i det här landet, alldeles för mycket.

  SvaraRadera
 3. Han jag träffar nu, han ser nog inte på vad vi gör på samma sätt som jag. Jag önskar att han gjorde det men jag antar att det är en del av den han är. Kanske ser han på det hela som jag, någon dag, kanske inte. Många kramar till dig!

  SvaraRadera
 4. åh nä vilken taskig kille!
  jag träffade också på en sådan, fast i oktober. och det var precis samma story, han sa vi ses. men det gjorde vi inte.
  förutom att han ringde varje helg när han var full.

  vad ska man göra? varför finns det sånna?
  hoppas att det känns bättre snart<3

  SvaraRadera
 5. ditt sätt att skriva på, din ärlighet och din förmåga att imponera och få mig knäsvag beundrar jag. Har sagt det förr och säger det igen: Sluta INTE blogga.. dina texter är underbara!

  SvaraRadera
 6. bra skrivet! Men inte så snäll kille.

  SvaraRadera
 7. Fullträff. Då skriver så fint om så mycket som man känner igen, tyvärr.

  SvaraRadera
 8. Åh! Jag förstår inte hur killar kan vara så känslokalla ibland. Som den killen jag träffade för en vecka sedan. Han var jättesöt och jag sov hos honom. Jag bad honom adda min msn. Trodde aldrig att han skulle göra det med tanke på att han verkade ointresserad. Men han gjorde det. Fast han verkar hålla mig blockad. Jag menar, vad är det för mening med att säga att man kan adda min msn så att vi kan "väl pratas vid där någon dag". Sen att adda men aldrig logga in och prata med mig. Fast det har bara gått sådär 3 dagar kanske. Sån jäkla bullshit. Otur att han var så söt. Ta hand om dig! <3

  SvaraRadera
 9. Sanna: Åh, han har inte gjort något misstag. Han förtjänar allt vill jag påstå av det lilla jag vet om honom. Men visst känns det himla dumt att varje gång som man vågar lite så är det inte värt någonting.

  Johanna: Det där var ungefär det klokaste jag har läst på evigheter. Värdighet är alldeles för högt prioriterat i detta land. Det låter jobbigt med någon som bara ringer när han vill ses, även om jag önskar att han som jag tycker är finast i hela världens ringde ens en gång.

  Su: Åh, jag hoppas verkligen att han ska börja se på dig som du ser på honom!

  ellen: Jag önskar nog bara att killar inte sa så mycket som de inte menade. Då skulle man (jag) sluta älta saker och ting i evigheter. Jag vet inte vad man ska göra. Man måste nog bara försöka glömma.

  vera: Åh, din fina kommentar lyste upp hela min dag. Tack så hemskt mycket, det betyder så mycket för mig! Kram!

  Awwiee: Tack så himla mycket!

  Hjärterum: Åh, tack!

  Alexandra: Jag förstår inte heller. Precis så som du skriver undrar jag varför de måste ge oss falska förhoppningar. Varför inte bara vara ärliga så slipper man undra sedan. Sen behöver ju inte tre dagar betyda någonting alls. Han hör nog av sig snart. Annars finns det ju väldigt många söta killar där ute, även om det kanske inte känns så just nu. Puss!

  SvaraRadera
 10. vad du är på duktig på att skriva! känner igen mig i varenda ord.

  SvaraRadera
 11. Jag har piggar över hela kroppen och mina ögon är tårfyllda. Perfekt, strålande, briljant! Det är precis så det är. Varje gång. Jag skrev en liknande text för ett tag sen och våra slut stycke var nästan de samma, för det är ju så det är. Åh jag älskar denna texten! Kanske för att den är skriven så att man väcker minnen från flera år tillbaka men för min del blir jag nog berörd för att det hände mig precis. Man ligger där brevid varandra och vet vad man ska säga men så glömmer man det för en stund när man hör hur han andas och sen när han går kommer man på det och tänker att jag säger det nästa gång. Men så blir det ingen nästa gång. För vi ses betyder inte alltid att vi ses.

  SvaraRadera