lördag 13 februari 2010

49.

- Han är jättesmart och jätterik, du måste satsa på honom!

Men jag vill ju ha honom för att han plockar ut min favoritbok ur bokhyllan och lägger sig i min säng och läser som om det vore det naturligaste i hela världen. För att när vi ska sova och jag vänder mig mot väggen så flyttar han sig närmare och viskar sover du tills jag inte svarar längre. Och mitt i ett samtal klockan halv fem på natten blir hans blick allvarlig och jag känner hans hand på min rumpa; "jag vara bara tvungen". Vi skrattar tills vi gråter och han drar mig till sig lite närmare.

Och när jag säger att människor som inte skänker pengar till Haiti är hjärtlösa och dumma i huvudet skickar han trettio sms rakt upp och ner. Han har världens vackraste underarmar.

8 kommentarer:

 1. ibland reagerar jag så himla mycket till det andra skriver, som nu. jag ler och blir tårögd. så himla fint. kram på dig!

  SvaraRadera
 2. åhåhåhåhåhåhåh! ÅHHH!

  SvaraRadera
 3. åh, vad fint.
  så himlans himlans fint, åh.

  SvaraRadera
 4. så himla, himla fint. när du skriver såhär känns det så rätt. önskar dig(er!) all lycka. ♥

  SvaraRadera
 5. åh så fint. ÅH SÅ FINT. blir så lycklig för din skull!

  SvaraRadera
 6. julia: Åh, han är helt underbar!

  Su: Det var himla fint. Sen blev det inte så fint längre tror jag tyvärr.

  julia: ♥

  Evelina: Åh, ungefär så kändes det nog också!

  somettbrevutanslut: Jag vet inte ens om jag hann reflektera kring om det var rätt eller inte innan det var över. Eller jag vet inte ens om det är över, jag vet nog ingenting förutom att han är helt underbar och han gör mig galen.

  H: Tack fina!

  life is what you make it.: Åh, ja! Så länge det varar.

  SvaraRadera