söndag 31 januari 2010

39.

Ibland, nästan alltid, är verkligheten sådär vass i kanterna. Jag tror inte att jag är gjord för att klara det.

8 kommentarer:

 1. Ingen är nog gjord för verkligheten, fast trotts allt kan det hända att verkligheten är fin ändå, ibland, små stunder.

  SvaraRadera
 2. Verkligheten är hemsk. När jag struntar i att fundera på verkligheten coh framtiden brukar allt vara ok. Det är bara det att när man kommer tillbaka till verkligheten igen gör det så ont.

  SvaraRadera
 3. inte jag heller. vad gör man då liksom?
  jag vet inte om man kan säga att det är verkligheten. världen och allt den erbjuder, bra och dåligt, bara finns där liksom, det är det där andra - som vassa kanter på glas. glaset i sig gör inte ont.

  SvaraRadera
 4. Jag är nog inte heller gjord för den, jag är för mjuk och går sönder varje gång jag stöter emot en kant. Men så länge man klarar att bli hel igen så går det väl.. tror jag.

  SvaraRadera
 5. blir man någonsin det?

  SvaraRadera
 6. Su: Precis!

  Evelina: Jag försöker också att inte tänka för mycket, därför att det lätt gör för ont då. Men det är svårt.

  Malin: Så bra skrivet! Precis så!

  Anna: Jag tror verkligen att man ska tänka så, även om det känns himla svårt ibland.

  H: Åh, jag vet inte. Jag önskar att jag visste.

  SvaraRadera
 7. Jeg tror at man møter presis det man er gjort for. Jeg tror at ingen blir stilt overfor verre ting enn de egentlig kan klare. Men noen klarer det ikke likevel, fordi de ikke tror de kan klare det. Men ingen får utdelt mer enn de kan klare. Tror jeg, da.

  SvaraRadera
 8. M: Först måste jag bara säga att det gläder mig jättemycket att en norsk läsare har hittat hit! Välkommen! Och sen kan jag inte mycket mer än hålla med dig. Det är så sant det du skriver!

  SvaraRadera